Lekker snorkelen op Lesbos

Lekker snorkelen op Lesbos

Posted by johanherrema | augustus 13, 2017 | Dieren, Travel

Als je van warmte, natuur, cultuur en lekker eten & drinken houdt is Lesbos the place to be. Nee, van vluchtelingen heb je geen last en ja, de aarde kan beven. Al hebben wij dat tijdens onze bezoekjes nooit meegemaakt.

In en onder water is er ook genoeg te beleven en daarom ben ik met de actioncam kopje onder gegaan om ook dat eens vast te leggen. Zodat ik bijvoorbeeld overdag eens goed kon bekijken welke vissen er ´s avonds op m´n bordje zouden liggen.Add a comment

*Please complete all fields correctly

Related Blogs

Posted by johanherrema | mei 22, 2017
Een geluk bij een ongeluk. Ergens in februari was ik druk bezig met het boeken van een reis naar Parga, Griekenland. Prachtig appartement aan de haven, groot balkon, superleuk! Lang...
DSC01426-2
Posted by johanherrema | maart 18, 2017
Toen ik voor het eerst een spiegelreflexcamera in handen had was mijn eerste gedachte: en nu? Hoe werkt zo´n ding, waar zijn al die knopjes voor en hoe leer ik...
Posted by johanherrema | maart 14, 2017
Ik keek er al maanden naar uit, maar eindelijk was hij er dan: de eerste lentedag. Tuin aan kant maken, stoelen richting zon en voetenbankje voor het grijpen. Nog even...