Kefalonia

Kefalonia


Een geluk bij een ongeluk. Ergens in februari was ik druk bezig met het boeken van een reis naar Parga, Griekenland. Prachtig appartement aan de haven, groot balkon, superleuk! Lang wikken en wegen, nog eens kijken en vergelijken, een nachtje erover slapen en poef: “uw keuze is niet meer beschikbaar voor deze reisperiode”. Te lang gewacht. Kak.

Dus moesten we verder kijken. Uiteindelijk viel onze keuze op het dorpje Assos, Kefalonia. Voor degene die “ons” huisje in Parga heeft ingepikt: dank u. Of, efcharisto poli! Want wat is Kefalonia een mooi eiland, wat een lieve mensen en… wat een boel blije geiten!


 


Een geluk bij een ongeluk. Ergens in februari was ik druk bezig met het boeken van een reis naar Parga, Griekenland. Prachtig appartement aan de haven, groot balkon, superleuk! Lang wikken en wegen, nog eens kijken en vergelijken, een nachtje erover slapen en poef: “ons” appartement was ineens van iemand anders. Te lang gewacht. Kak.

Dus verder kijken. Uiteindelijk viel onze keuze op Assos, op het eiland Kefalonia. Voor degene die “ons” huisje in Parga heeft ingepikt: dank u. Of, efcharisto poli! Want wat  is het een mooi eiland, wat een lieve mensen en ook, wat een boel blije geiten!