Halloween

Halloween

Posted by johanherrema | oktober 31, 2017 | Uncategorized

Jaren geleden begon het ineens: het adopteren van Amerikaanse tradities. Eerst was er Valentijnsdag, een glibberig commercieel gedrocht. Santa Claus wordt steeds drukker met het vermoorden van onze oer-Hollandse Sinterklaas en nu komt ook Halloween deze kant op. En dat vind ik wel een erg leuk feestje!

Lekker griezelen bij een enge seriemoordenaar of iets wat dood was en dood had moeten blijven. En natuurlijk jezelf net even enger maken dan je normaal gesproken bent… Lekker hoor!

Afgelopen zaterdag had ik een feestje bij mijn schoonfamilie, en alles wat ze zeggen over in-laws bleek waar te zijn: wat een stel creeps! Gelukkig heb ik de avond weten te overleven zonder bloedvergieten of verlies van essentiële ledematen. 

Blog Comments

Haha, ik vind jullie er creatief en nog best ongevaarlijk uitzien. Afgelopen zaterdagavond kwam ik een aantal Halloween liefhebbers tegen in Breda, ze waren op weg naar een themafeest. Deze groep zou ik liever niet in het donker tegen komen. Gezichten zo verminkt alsof ze overgoten waren met sterk zuur. Toen ze begonnen te praten waren het ineens weer heel normale Bredanaars. Grappig eng vind ik wel leuk, eng eng vind ik niet grappig. Zo te zien hebben jullie het erg leuk gehad, cool is dat.

We hebben ons keurig gedragen hoor! Het vlees op ons bord was al dood en we hebben geen nieuwe slachtoffers gemaakt 😉 Maar het was erg gezellig, thanks!

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Blogs

onweer
Posted by johanherrema | juni 21, 2018
Lefkada (Lefkas) In het hoogseizoen wil je er waarschijnlijk niet zijn. Loeidruk met licht beschonken Nederlanders, zwaar beschonken Britten en nuchtere maar drukke Grieken die er het beste van proberen...